Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

Sharing is caring!

Έχει γίνει κοινή πεποίθηση, πως το πρόβλημα της Χώρας μας είναι το οικονομικό της, ΧΩΡΙΣ ΟΥΔΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΡΩΤΗΘΗ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΟΥ.

Μέχρι και σήμερα κανείς εμφανίσθηκε για να ομιλήσει τίμια, δημοκρατικά και καθαρά για την αιτία του και οι λόγοι είναι ευνόητοι.

Εμείς, όμως, δεν έχομε πρόβλημα να αναφερθούμε και να αποκαλύψουμε την πραγματική αιτία της δημιουργίας του, γιατί, μόνο, με την αλήθεια, ως οδηγό, και μόνο με γνώμονα τα πραγματικά δημόσια συμφέροντα είναι δυνατόν κάποιος να διοικήσει την ευρεθείσα σε δεινή οικονομική θέση πατρίδα μας.

Η πραγματική αιτία προήλθε από τα (2) δύο Κόμματα εξουσίας, που διοίκησαν την Χώραν μας από το έτος 1974 μέχρι και το έτος 2015, όταν ο Συνασπισμός ανέλαβε την διακυβέρνηση της.

Συγκεκριμένα αυτά τα (2) δύο Κόμματα, όχι μόνο δεν εφρόντισαν να μειώσουν και να εκμηδενίσουν το δημόσιο χρέος, που παρέλαβαν από την δικτατορία, αλλά προβαίνοντας σε κακή διαχείριση των δημοσίων οικονομικών με ποικίλους τρόπους και εξυπηρετώντας ιδιοτελή συμφέροντα των διοικουσών τάξεων τους και «των παρ΄ αυτοίς» εφρόντιζαν, να δανείζουν το δύσμοιρο Ελληνικό Δημόσιο με υπέρογκα ποσά εκμεταλλευόμενα του αναμφίβολου γεγονότος, ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΟΥΤΕ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ !!!!!

Φυσικά τα δανεικά έπρεπε και πρέπει να επιστραφούν από τον Ελληνικό λαό, που ακούσια δανειζόταν μέσω αυτών στο όνομα του και όχι τα παραπάνω Κόμματα και τα πρόσωπα που απήρτισαν τους μηχανισμούς εξουσίας τους.

Με άλλα λόγια το πράγμα εξελίχθηκε παραβολικά με την ιστορία των ατόμων, που οργάνωσαν πλουσιοπάροχο γεύμα σε ακριβό εστιατόριο, έφαγαν, ήπιαν και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν με δικά τους χρήματα ΔΙΑΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

Μάλιστα τόση ήταν η απληστία και η απανθρωπιά και η έπαρση των (2) δύο παραπάνω Κομμάτων, ώστε έφθασαν στο σημείο να υπερχρεωθεί η Χώρα μας με χρέος δυσανάλογο με το μέγεθος της επιφανείας, του πληθυσμού και της Οικονομίας της!!!!

ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, γι’ αυτό δε τον λόγο οι ψηφοφόροι πρέπει να καταλάβουν, πως μέτρο επιλογής κάποιου για να κυβερνήσει είναι το κοινό και όχι το ατομικό συμφέρον.

Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση όλων μας.

Sharing is caring!

Article by megali-admin